Wilhelminalaan 53 (boven) | 5541 CT Reusel | +31 (0)6 – 28 54 96 18 | suzykaethoven@onelovegeneration.nl

Wilhelminalaan 53 (boven) | 5541 CT Reusel
+31 (0)6 – 28 54 96 18
suzykaethoven@onelovegeneration.nl

Logo One Love Generation

Mijn tips

Best things in life are free so ……… enjoy!

De mooiste dingen in het leven zijn gratis dus ……… geniet!

Het is simpelweg een keuze die je helemaal zelf maakt: Raas ik door in mijn leven? Of sta ik stil bij de dingen die echt belangrijk zijn?

Kijk eens echt goed om je heen, alsof je door de ogen van een kind kijkt, zo blij met een vlinder die ineens voorbij vliegt.

Geniet van de natuur!

Geniet van de jaargetijden met elk zijn charmes, de geur van de bossen tijdens een heerlijke wandeling. Geniet van de mooie kleuren en fantastische geur van de bloemen en planten om je heen. Waardeer de onvoorwaardelijke liefde die je krijgt van kinderen en huisdieren om je heen. Voel de warmte van de fijne zon op je huid. Beleef de energie die je krijgt van het strand en het geruis van de golven. Zie de fantasierijke figuren in de mooie wolken. Ervaar de betovering van een heldere regenboog. Waardeer het getik van de regen op je raam en het lawaai van de wind. Ontdek het wonder van pas gevallen sneeuw, glinsterend als diamantjes opgelicht door de zon. Doe zoveel mogelijk in de buitenlucht, sport, wandel, fiets of organiseer een picknick.

Verblijf in de natuur, natuur geeft je energie en rust!

Geniet van de mensen om je heen!

Geniet van de waardevolle gesprekken met familie, vrienden of collega’s. Geniet van de onvoorwaardelijke warmte en liefde van je kinderen en de band met je familie. Ga om met mensen die je omhoog tillen, inspireren en je energie geven!

Feel the spirit of “One Love Generation” Wees liefdevol voor elkaar!

Geniet van jezelf!

Geniet optimaal van je lijf. Hou van jezelf zoals je bent. Geniet van de warmte van een hand en de smaak in je mond van gezonde voeding. Geniet van de liefde van een warme knuffel, een lach waarvan je smelt, de weldaad van een massage of een heerlijk warm bad. Geniet van het luisteren naar de natuur, het dansen op muziek. Fantaseer, creëer, beweeg, mediteer, ontspan, rust, sport en ontdek. Verzorg jezelf en geef je lijf waar het gezond en blij van wordt!

Dit alles is het allermooiste op deze aardbol, alles wat er altijd al was en het is er altijd al geweest.

Het is voor iedereen toegankelijk en het aller mooiste is … het is allemaal gratis!

Leef & beleef elke dag alsof het je eerste en tevens je laatste is ……. mensen, geniet, ontdek, respecteer, leef & waardeer, deel, luister, vergeef en bemin, morgen schijnt ook de zon weer in jouw huis!

“De enige manier om op deze aardbol te overleven is hand in hand samen, met respect voor elkaar en de natuur, kinderen zien het verschil niet tussen culturen, daar kunnen wij nog veel van leren!”