Wilhelminalaan 53 (boven) | 5541 CT Reusel | +31 (0)6 – 28 54 96 18 | suzykaethoven@onelovegeneration.nl

Wilhelminalaan 53 (boven) | 5541 CT Reusel
+31 (0)6 – 28 54 96 18
suzykaethoven@onelovegeneration.nl

Logo One Love Generation

Kinderen

‘One Love Generation – Happy Kids!’

Wat is energetische therapie?

Iedereen heeft energie in en om zijn lichaam. Deze energie kan verstoord zijn. Door deze blokkades kun je je minder fit en minder lekker in je vel voelen of zelfs lichamelijke klachten krijgen. De energie is voor sommigen voelbaar tussen je handen, zeker voor gevoelige mensen. Mijn werk bestaat uit het doorgeven van helende energie op die plekken waar de energie geblokkeerd is. Hierdoor gaat jouw energie weer stromen en kom je weer lekker in je vel te zitten. Dát is het effect van energetische therapie.

Voor wie?

Energetische therapie is heilzaam voor iedereen die zich niet lekker in z’n vel voelt zitten. Dat kan komen door verlies of verdriet. Denk aan verlies van een dierbare, een huisdier of verdriet bij een echtscheiding. Ook bepaalde angsten, verlegenheid, boosheid, gepest worden of onrust zijn een teken dat jouw kind uit balans is. Vermoeidheid, slecht slapen of moeilijkheden met het sluiten van vriendschappen zijn ook belangrijke signalen.

Daarnaast begeleid ik ook hooggevoelige en paranormaal begaafde kinderen. Deze kinderen nemen energieën of personen waar, die met het fysieke oog niet te zien zijn.

Als kind kun je bij mij terecht voor een individuele sessie in het bijzijn van een ouder. De therapie bestaat uit een speelse manier van werken, een combinatie van spel, gesprek en energetische behandeling. Jouw kind voelt zich vaak fijner in een vertrouwde omgeving. Daarom kan het consult ook bij jou thuis plaatsvinden. Tegelijk geeft het mij meer mogelijkheden om mezelf in te voelen, zoals onder meer: de huissituatie, slaapkamer of huisgenoten. Voor de behandeling van een kind t/m 16 jaar, is toestemming nodig van beide ouders.

 

Duur energetische sessie: ongeveer 45 minuten
(de eerste sessie kan iets langer duren)

Kosten:
€45,- tot en met 12 jaar
€65,- vanaf 12 jaar