Wilhelminalaan 53 (boven) | 5541 CT Reusel | +31 (0)6 – 28 54 96 18 | suzykaethoven@onelovegeneration.nl

Wilhelminalaan 53 (boven) | 5541 CT Reusel
+31 (0)6 – 28 54 96 18
suzykaethoven@onelovegeneration.nl

Logo One Love Generation

Foto Lezen –
Huizen Reinigen

Foto lezen

Een fotoreading kan heel mooi én soms voor de betrokkenen ook heel emotioneel zijn. Een fotolezing doe ik alleen voor rouwverwerking van de desbetreffende cliënt.

Het werkt voor mij het fijnst, als ik de overledene zelf niet ken. Neem verschillende foto’s van een of meer dierbare overledenen mee. Het moet gaan om foto’s waar ze alleen, zonder anderen, op staan. Ook een voorwerp waar de energie van de overledene nog in zit, kan helpen. In overleg is ook thuis een reading voor het hele gezin mogelijk. Dat geldt vooral als de energie van de overledene nog sterk in huis te voelen is.

Het is mogelijk dat een verbinding met de overledene niet tot stand kan komen. Soms sta ik zelf niet goed in mijn energie of is de overledene daar zelf nog niet klaar voor. Indien er geen contact tot stand komt, zijn er geen kosten aan verbonden. Meestal is een reading op zijn vroegst ongeveer een jaar na het overlijden mogelijk.

Tijd en investering

Het is moeilijk een tijd te verbinden aan een lezing, soms duurt het een half uur tot een uur. Langer lees ik niet, omdat ik mijn eigen energie in deze moet bewaken. Inclusief het gesprek kun je rekenen op een uur tot anderhalf uur per consult.

Tarief consult fotoreading: €75,-

Mijn visie: Foto’s van levende mensen lees ik niet. Naar mijn mening is deze gift mij niet gegeven om nieuwsgierigheid van mensen te dienen. Mediumschap kun je niet leren, je wordt er mee geboren, het overkomt je. Het is een gift van gene zijde om mensen hier op aarde verder te kunnen helpen in hun rouwproces.

Huizen reinigen

Soms komt het voor dat mensen zich niet meer prettig voelen in hun huis. Ze zijn moe of angstig, slapen slecht, hebben hoofdpijn of ervaren druk op het hoofd. Het kan zijn dat je het gevoel hebt dat er íets in huis is. Geeft een huis koude plekken? Ervaar je onaangename sensaties? Misschien ben je telkens ziek, onrustig of heb je allerlei vreemde klachten? Mogelijk ben je pas verhuisd en heb je nooit eerder deze klachten gehad?

Voel jij je bekeken, neem jij energieën waar? Wellicht vraag jij jezelf af of je jezelf aan het verliezen bent? Dit kan eventueel komen door de energie in de grond of de energie in het huis. Dan is het nodig deze energie te wissen en nieuwe schone positieve energie neer te zetten. Vervolgens beschermen we jouw huis, zodat de nieuwe energie bewaard blijft.

In overleg, kom ik op huisbezoek om jouw huis te bekijken en te reinigen. Vaak gaat het samen met een energetische behandeling van alle huisgenoten. Zo schonen we alle energie.

Mocht ik tijdens het bezoek voelen dat ik niet voldoende kan helpen? Dan verwijs ik je door naar een passende collega uit mijn netwerk.

Tarief consult huizenreiniging: €100,- excl. reiskosten